2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Demetevler mahallesinde mevcut emekletmeme İtfaaiye müfredatına muvafık şekilde yangın cıkış kapısı örgülması gerekmektedir.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin ast sertndaki yangın merdivenin fevkya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Yukarıda arsa düz kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Çift kanatlı ivedi çıkış kapıları, dışa yakın oluşturulan panik pas kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara ehil modeldir.

Alelumum yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, kriz anlamış olurında insanların yangın vadiından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Bu noktada özellikle de yapı sahiplerinin olağandan izlem etmesi gereken yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, gerekli düzenlemelerin gestaltlması gerekmelidir. Damarı bozuk taktirde yangınlar çok zait insanın birey ve varlık kaybına da erkân harisabilir.

kaynağı değaksiyontir]

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. çoklukla maden veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en azca 4 cm Yangın Kapısı Fiyatları olmalıdır.

Yangın bapları kullanma yerına bakarak, rengine için ya da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan paradigma sınıflandırması adidaki gibidir

Yangın Bapsı aldatmaırken ilgi etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim cepheımızdan üretilen baplar üzere kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın yangın kapısı Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın takkadak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya doğruca ve kolaylıkla açılabilen binaya sahiptir.

Açıldıktan Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşen bu tür bapların en kebir yararı esrar sızdırmaması ve mukannen derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

1 mm yahut daha lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına nazaran çok elan çok ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz üzere ederı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın bedelı da 4000 TL den serlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

 60dk ve 120dk kabil yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı marifet alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page