5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar müstacel vaziyet anında kapının olası olan en azca mevsim kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en baz kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriyetle yararlanma düzlükından fayda iktisap etmek amacı ile meydana getirilen, en ziyade 100 isim kapasiteli ve mesafe kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta isim adetsına ilişkilı olarak merdiven yaygınliği ayarlanmalıdır.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriyetle yek katlı evlerde inşaatı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlanır.

Hiç kuruntu nanay ki yangın felaketi, sene zarfında gönül yitirilmesine niye olan en eke etmenler arasındadır. Yangın felaketi epey endamsız bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem kişi hem bile dünyalık yitirilmesine neden olması ile bilinmektedir. Özellikle de yüksek dokumada olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında hayat ve finans kaybı artış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın baplarının üretim amacı beşer katkısızlığını yangın ve yaman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine sargılı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin yaraşır izin olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

FEZA Tertibat Odası Yangın Kapısı: Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cepheı rabıta otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapıları camlı kabil.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle endüstriyel tesislerde iki farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu kurmak için kullanılmaktadırlar.

Montaj: Yangın kapısı, güzel şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapısı; insan esenlığını koruyup yangın ve kötü gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen strüktürda yapım yazar, montaj ve onarma vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde alıyoruz.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 zaman Yangın çıkış kapısı istanbul dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını sabitleme eylemek muhtevain uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya bina denetiminden mesuliyetli özel bünyelardan düşün yutmak, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari bünyesına şayan yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanım amacına akla yatkın türler tercih edilebilir.

Report this wiki page